Things to do & see

Scandic Brennemoen

Viken

Categories

  • To do

På den unike utendørsscenen Ørje Sluseamfi spilles SOOTspelet sommeren 2022. SOOTspelet er historien om husmannsgutten Engebret Soot, som hørte sangen fra bekken, lot vannet bestemme sin vei og ble Haldenkanalens far. Det er det skrevet et helt nytt manus til SOOTspelet med tittel «Sin Fars Datter», hvor Soots datter Inger Marie blir hovedpersonen i skuespillet. Engebret Soot vil fortsatt ha en helt sentral rolle i spelet, les mer om spelet, se bilder og bestill billetter påticketmaster.

Pris billletter Ordinær kr. 480,- Barn kr. 250,-

Bo godt på Scandic Brennemoenunder SOOTspelet.

Pris overnatting

Dobbeltrom kr 1190.- inkl frokost, Enkeltrom kr 1000.- inkl frokost

Gjelderpå overnatting om du har billett til Soot spelet. Overnatting må bestilles på brennemoen@scandichotels.com og merkes med bestilling til soot spelet

Scandic Brennemoen er et av Østfolds største konferansehotell. Hotellet ligger rett ved E18, 20 raske minutter i bil fra Ørje Sluseamfi.

Hotellet åpnet høsten 2018 og tilbyr 99 freshe rom hvorav noen er familierom. Scandic Brennemoen har et moderne treningsrom som kan benyttes gratis av alle gjester og det finnes også store utearealer i skogkanten hvor man kan gå turer og koble av. Kombiner gjerne et besøk på SOOTspelet med en av de spennende og morsomme pakkene for familier som tilbys i samarbeid med bådeØstfoldbadet,Sprett trampolineparkogVisit Indre Østfold.

Nearby